TÅG

Till Piteå Summer Games kommer du med tåg. Ordinarie avgångar med SJ tar er till Älvsbyn. Busstransfer tar er sedan till Piteå! Kontakta Reed & Mackay via events.se@reedmackay.com (attention: Christer)  f ör assistans med bokningarna. Info om hur du bokar, samt priser får du av Reed & Mackay.

BUSS

Många bussbolag trafikerar E 4:an längs Norrlandskusten. Köp biljett till Piteå Busstation.

FLYG
Till Luleå Airport. Hjälp med att boka flyg? Kontakta events.se@reedmackay.com - attention: Christer


TURNERINGSBUSS
Fredag morgon klockan 06:00 börjar turneringsbussarna att trafikera de olika linjerna. Busslinjerna är sedan igång (med avbrott under nätterna) fram till söndag eftermiddag. Info om busstider, hållplatser och annat finns i Piteå Summer Games app, samt kommer att finnas på hemsidan närmare turneringen. Turneringsbuss ingår i deltagaravgiften, och för de som önskar nyttja busstransporterna, men inte är boende i Piteå Summer Games regi finns bussarmband att köpa på Incheckning, Huvudinfo och skolornas info.

TRANSFER

För lag som kommer till busstationen i Piteå , erbjuds transfer till skolförläggning till en kostnad av 50 kr/person tur och retur. Måste förbokas på via lagsidan.

Lag som kommer till Älvsby Järnvägsstation, Luleå Järnvägsstation, Skellefteå Airport eller Luleå Airport kommer transfer att ordnas till en kostnad av 400 kr/person tur och retur för vidare transport till Er förläggning. Måste förbokas via lagsidan, senast 7/6.

Erbjudandet gäller för lag som anländer under torsdagen och avreser under söndagen. Om transfer önskas under andra perioder kan vi assistera med det. Kontakta oss för mer information. Ankomst till Piteå sker under torsdagen eller tidigt på fredag morgon.