TÅG

Till Piteå Summer Games kommer du med tåg. Ordinarie avgångar med SJ tar er till Älvsbyn. Busstransfer tar er sedan till Piteå! Kontakta Resia på +46 911 55 90 20 eller grupp.pitea@resia.se för assistans med bokningarna. Info om hur du bokar, samt priser får du av Resia.

BUSS

Många bussbolag trafikerar E 4:an längs Norrlandskusten. Köp biljett till Piteå Busstation.

FLYG
Till Luleå Airport. Hjälp med att boka flyg? Kontakta Resia på tele 0911 - 55 90 20 (+46 911 559020), eller grupp.pitea@resia.se

TURNERINGSBUSS
Fredag morgon klockan 06:00 börjar turneringsbussarna att trafikera de olika linjerna. Busslinjerna är sedan igång (med avbrott under nätterna) fram till söndag eftermiddag. Info om busstider, hållplatser och annat finns i Piteå Summer Games app, samt kommer att finnas på hemsidan närmare turneringen. Turneringsbuss ingår i deltagaravgiften, och för de som önskar nyttja busstransporterna, men inte är boende i Piteå Summer Games regi finns bussarmband att köpa på Incheckning, Huvudinfo och skolornas info.

TRANSFER

För lag som kommer till busstationen i Piteå , erbjuds gratis transfer till skolförläggning. Måste förbokas på via lagsidan.

Lag som kommer till Älvsby Järnvägsstation, Luleå Järnvägsstation, Skellefteå Airport eller Luleå Airport kommer transfer att ordnas till en kostnad av 300 kr/person tur och retur för vidare transport till Er förläggning. Måste förbokas via lagsidan, senast 13/6.

Erbjudandet gäller för lag som anländer under torsdagen och avreser under söndagen. Om transfer önskas under andra perioder kan vi assistera med det. Kontakta oss för mer information. Ankomst till Piteå sker under torsdagen eller tidigt på fredag morgon.