Kansliets loggbok mars 2022

Nu är det dags. Om ni inte anmält er till turneringen är det dags att göra det omgående! Sista anmälningsdag är nämligen den 22 april och antalet anmälningar som inkommer varje dygn ökar ju närmre den 22 april vi kommer.


På kansliet har vi haft fullt upp under stora delar av mars. I början av månaden kunde vi fokusera mestadels på det normala kanslijobbet: vi besökte bland annat alla skolor vi kommer ha som boendeplatser och vi hade möten med leverantörer av varor. Sedan blev det full fokus på annat. Vi har nämligen varit inblandade i arbetet kring Svenska vintermästerskapen och den mästerliga folkfesten i Piteå. Inte bara Piteå Summer Games har nu mer en parad genom centrala Piteå! Och vad den väckte minnen. Härliga minnen av vår egen parad, där hundratals lag går i parad genom Piteå och tusentals människor från hela världen trängs längs gatorna för att få en skymt av alla glada deltagare.

Att vi haft mycket att göra kring Svenska mästerskapen och den mästerliga folkfesten är förstås kul, men nu riktar vi vår fulla fokus på årets turnering och att just ni ska få en fantastisk vistelse här i Piteå. Vi syns i sommar!