Resa till Piteå Summer Games – Så här tar du dig hit!

TÅG
Hoppa på ett tåg - SJ ordinarie avgångar tar er till Älvsbyn, och därifrån väntar en busstransfer som kör er hela vägen till Piteå! För att få hjälp med bokningar och priser, kontakta Reed & Mackay på events.se@reedmackay.com (märkt med: Christer). Vi lovar att göra resan så smidig som möjligt!

BUSS
Vill du köra med buss? Många bussbolag trafikerar E4 längs Norrlandskusten. Köp din biljett till Piteå Busstation och vi ser fram emot att välkomna dig!

FLYG
Flyg till Luleå eller Skellefteå Airport och ta dig till oss med lätthet. Behöver du hjälp med att boka flyget? Kontakta Reed & Mackay på events.se@reedmackay.com (märkt med: Christer)

TURNERINGSBUSS
Fredagmorgon kl. 06:00 är det dags! Turneringsbussarna börjar rulla till olika linjer och fortsätter fram till söndag eftermiddag (med paus under nätterna). All info om busstider och hållplatser hittar du i Piteå Summer Games app och på vår hemsida närmare turneringen. Turneringsbussen ingår i deltagaravgiften, men om du inte bor i vår regi kan du köpa bussarmband på Incheckning, Huvudinfo och skolornas info.

TRANSFER
Kommer du till Piteå busstation? Vi erbjuder transfer till skolförläggning för 50 kr/person tur och retur. För att boka detta, gör det via lagets sida.

För lag som anländer till Älvsby Järnvägsstation, Luleå Järnvägsstation, Skellefteå Airport eller Luleå Airport, ordnar vi transfer till ert boende för 400 kr/person tur och retur. Detta måste bokas via lagets sida senast den 30 maj.

Erbjudandet gäller för lag som anländer under torsdagen och avreser under söndagen. Om du behöver transfer vid andra tider, hör av dig så hjälper vi till. Ankomst till Piteå sker helst under torsdagen eller tidigt på fredag morgon.

Vi ser fram emot att ha er här och hoppas att er resa blir lika spännande som själva turneringen!