Piteå Summer Games inställt 2020

Piteå 2020-04-08

Kära fotbollsvänner,

Styrelsen för Piteå Summer Games har, i skenet av rådande viruspandemi och i samråd med regionens smittskyddsläkare, beslutat att ställa in turneringen sommaren 2020.

Vi beklagar naturligtvis detta, men hoppas på förståelse och att alla spelare, ledare, domare, samarbetspartners och samarbetsföreningar återkommer inför turneringen 2021.”

Christer Norberg, Styrelseordförande Piteå Summer Games

Piteå Summer Games är Sveriges näst största ungdomsturnering och lockar deltagare från hela världen. För att förhindra smittspridningen och bidra till en bättre hälsa hos alla involverade har vi beslutat att ställa in Piteå Summer Games 2020. I en sådan svår situation som vi alla nu sitter i är det viktigt att hjälpas åt så allting blir bättre och så småningom återgår till det ”normala”.

”För oss är det såklart en känsla av uppgivenhet, blandat med en stor respekt för den just nu pågående pandemin och hur den påverkar allas vår vardag. Det kommer att ljusna, och vi kommer att ses igen i Piteå, bara inte under sommaren 2020. För Piteå Summer Games och alla föreningar som är inblandade i arrangemanget, samt evenemangsstaden Piteå och alla dess näringsidkare, har det en enormt negativ inverkan. Vi hoppas att ta oss vidare, tillsammans, och att vi kommer styrkta ur även detta. Sköt om er därute, fotbollen kommer att finnas kvar långt efter 2020 också!”

Anna Bogren Dalberg, Verksamhetschef, Piteå Summer Games

De lag som betalat in avgifter uppmanar vi att logga in på er lagsida, och under Meddelanden ange antingen Bankens namn, bankkonto, innehavare av konto, adress eller Bankgiro, samt innehavare.

Då vi kommer vidta åtgärder som påverkar vår bemanning under en tid så behöver vi få denna information inlagd av er senast den 20 april. Efter det kommer ingen återbetalning av erlagda avgifter att göras.

Vi siktar på att öppna anmälan till 2021-års turnering inom kort, så håll ögonen öppna. Vi kommer dessutom försöka hålla kontakten via våra sociala medier, så följ oss gärna där.

Återigen, det är med stor sorg vi ställer in årets turnering. Nästa år så hoppas vi på att träffa alla igen och tillsammans skapa en stor fotbollsfest här i Piteå! Lägg datumen 2 - 4 juli på minnet, så syns vi igen 2021!

Håll huvudet kallt, händerna rena och hjärtat varmt!

Piteå Summer Games