Piteå 2020-12-14

Årets julönskan är att vi ses 2021!

Efter att ha bearbetat att året inte alls blir som vi önskat så ser vi framåt med stor optimism. Världens lokalaste energibolag PiteEnergi är vår nya huvudpartner och kommer att vara med oss i minst 10 år framåt. För det är vi både glada och stolta. Vi har givetvis flera andra medspelare också, som vi uppskattar storligen. Vi är alltid starkare tillsammans.

Anmälan för 2021 är öppen. Vi har valt att utöka med en klass på pojksidan, så ett Boys 17 kommer att vara tillgängligt för anmälan till 2021. Efter det kommer vi utvärdera om klassen blir permanent eller ej. Samtidigt blir klassen Girls 17/18 utökad till Girls 17/18/19. Detta såklart eftersom dessa åldersklasser inte fick chansen att spela Piteå Summer Games under 2020.

Vi hoppas på att vi kan mötas precis som förr i Piteå för en fantastisk turnering 2-4 juli 2021. Till dess, sköt om er och varandra.

Vi tillönskar också en fin adventstid & jul.

Schedule & Results

Find the complete game schedule and the latest results here

0
Played games
of 1978
0
Scored goals
Skriv hvad du leder efter. Det kan være et hold (Älvsby IF Boys 8), en hal (Björklunda 1), en pulje (B9 Pulje 1) eller en række (Boys 10)

Registered teams

Are you interested in the teams that have registered to the tournament?

0
Registered teams

Referee

Register as referee

Go to referee schedule

Follow your favourite teams

Download our app to your phone, and we'll help you keep track during the tournament!

App Store Download from App Store Google Play Download from Google Play